Erhvervsleasing

Hvem kan erhvervslease?

Hvis du går og er på udkig efter ny firmabil, kan der være mange penge at spare ved at erhvervslease din næste firmabil. Erhvervsleasing betyder kort og godt, at det er virksomheder der betaler samt hæfter for alle omkostninger i forbindelse med bilen. Ønsker man også at benytte sin erhvervsbil privat, vil medarbejderen derfor kun blive beskattet af fri bil.

Fordele ved erhvervsleasing

Fri kilometer
Køre du mange kilometer i din firmabil, er denne type af flexleasing meget fordelagtig, da der hos os ikke er nogen kilometerbegrænsning på din aftale.

Favorabel beskatning af fri bil
Er din ønskede bil ældre end tre år, bliver din beskatning beregnet ud fra handelsværdien på bilen og IKKE af prisen fra ny. Du kan derfor spare mange penge ved at erhvervslease din næste bil.
Der findes også mange andre fordele ved erhvervsleasing heriblandt en lavere nedskrivning af afgiftsfri bil samt en langt lavere kapitalbinding for din virksomhed.

Hør om dine muligheder

Din virksomhed har en langt større budgetsikkerhed, og det er samtidig muligt at få fradrag for din leasingydelse. Erhvervsleasing er altså for dig, som ikke ønsker at bruge hele dit budget på biler, men samtidig ikke vil gå på kompromis med din køreglæde.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at erhvervslease din næste bil, er du altid velkommen til at skrive til os og få et uforpligtende tilbud. Vores dygtige bileksperter kommer også gerne ud til dig og din virksomhed for at rådgive dig om erhvervsleasing.

HAR DU BRUG FOR SPARRING?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Beregn byttepris

Bliv ringet op