• Man - Fre: 10.00 - 17.00 | Lør: Lukket | Søn: Lukket
  • Hassellunden 3, 2765 Smørum, DANMARK
  • +45 71 96 16 16

Leasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en forholdsvis ny metode at lease på. Ved flex leasing betales der ikke fuld registreringsafgift ved indregistrering, derimod betales i stedet en forholdsmæssig registreringsafgift som deles i rater i den periode hvor du benytter bilen. Denne registreringsafgift fastsættes blandt andet ud fra bilens alder, udstyr og kørte kilometer. Man opnår den laveste registreringsafgift ved biler der er mere end 3 år gammel.

Fordele ved Flexleasing

Der er mange fordele ved flexleasing. En af de største fordele du opnår ved at flex lease er blandt andet, at du undgår at betale fuld registreringsafgift. Dette udgør en anden fordel, da værditabet på bilen selvsagt vil være reduceret væsentligt, i og med det procentvise værditab sker af bilens pris uden afgift. En anden stor fordel er at bilen efter endt leasingperiode kan sælges som export til større marked og derfor opnår man typisk en bedre pris.

Vi finansierer vores leasingaftaler igennem forskellige finansieringsselskaber, så vi altid har den mest konkurrence dygtige løsning til dit behov.

Der er mange spørgsmål vedr. Flex Leasing og du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

Kontakt os

Ønsker du et tilbud på din drømme bil?
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig
indenfor et par timer, med et tilbud på din
drømme bil

Motor Leasing ApS
Hassellunden 3,
2765 Smørum, Danmark


Fornavn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon

Spørgsmål? Hvilken bil? evt. Link til bil