Privatleasing

Muligheder ved privatleasing

Fleksibilitet
Har du svært ved at beslutte dig for hvilken bil du vil køre i, så er privatleasing en god ide, du kan her efter endt leasing skifte din bil ud og hoppe over i noget andet, vi guider dig bedst muligt igennem, og finder frem til den bil der passer til dine ønsker og behov.

Pengebinding
Du har en langt lavere kapitalbinding i din leasingbil kontra hvad du vil have i en bil du har købt. Du har et langt bedre overblik over hvad dine omkostninger er på at have bil ved leasing, kontra hvis du købte bilen.

Sådan foregår privatleasing

Har du også en drømmebil i tanker, kan privatleasing være med til at åbne dine muligheder for at du kan komme til at køre i dén. Privatleasing betyder at du i stedet for at betale den fulde registreringsafgift på din drømmebil, nu kan nøjes med at betale en meget lille procentdel af din registreringsafgift. Det betyder at det oftest langt bedre kan betale sig at lease en bil i stedet for at købe den. Det eneste du skal folde dig til her er din førstegangsydelse, din månedlige ydelse og din restværdi på bilen.

HAR DU BRUG FOR SPARRING?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Beregn byttepris

Bliv ringet op