Lidt ekstra til dig og din bil

Pas på din bil

Hos motorleasing vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder mere end bare en bil. Så ønsker du at gøre lidt ekstra for at beskytte din bil, kan du 
hos os få lakken behandlet med en polering, coating og voks, så bilen skinner endnu mere og lakken er endnu stærkere. Dette kan vi gøre før og efter levering.

Maksimal Beskyttelse

Bilens lak har mikroskopiske porer, som over tid bliver påvirket af f.eks. luftbårne kemiske forbindelser, skidt og fugleklatter. Den negative påvirkning er med til at nedbryde lakken og gøre den mat og mere modtagelig for rustangreb. Derfor er det vigtigt at beskytte lakken. Under behandlingen med Evershine trænger de konserverende ingredienser ind i lakkens porer og forsegler dem med en slidstærk og spejlblank overflade, der har en hårdhed på over 9H (svarer til et niveau mellem safir og diamant). Overfladen forbliver fleksibel og åndbar for lakken, og tillader karrosseribevægelser under kørsel såvel som temperaturudsving.

Få det bedste frem i din bil

En bil er ofte en betydelig investering. Vil du gerne passe godt på din bil og samtidig få den til at vise sig fra sin bedste side?

Evershine er keramisk lakforsegling, der netop har disse egenskaber.

Evershine lægger en stærk og beskyttende overfladefilm på din bil, som:

 • ▸  fremhæver glansen og giver spejlblank finish
  ▸  forhindrer snavs i at trænge ind i lakkens porer
  ▸  gør det lettere for dig at holde lakken skinnende ren
  ▸  beskytter mod UV-stråling (afmatning), stenslag, ridser og andre brugsspor
  ▸  reducerer værditabet ved gensalg
  ▸  fremmer ejerglæden
Holdbart resultat – med garanti

Vi yder op til 6 års garanti på den keramiske coating, når din bil er behandlet med Evershine og følger vedligeholdelses-programmet.

Garanti for enkeltbehandling (1 lag): 3 år

Garanti for dobbeltbehandling (2 lag): 6 år

Keramisk coating

1 lags
DKK 5495
 • Dybdegående polering
 • Udvendig klargøring
 • 3 års garanti*

Keramisk coating

2 lags
DKK 6995
 • Dybdegående polering
 • Udvendig klargøring
 • 6 års garanti*
POPULÆR

Voksbehandling

m. polering
DKK 2995
 • Polering
 • Udvendig klargøring
 • Voksbehandling

Keramisk coating

Fælge
DKK 1495
 • Godt til nylakerede fælge
 • Tillæg tilkeramisk coating
 • Garanti*
Testet af KIWA
I en laboratorietest udført af KIWA Teknologisk Institutt, opnåede Evershine det bedste resultat blandt samtlige testede produkter i slidtagemodstand og overfladespænding (vandafvisende dråbetest). Evershine holdt også glansen bedst over tid og giver dig derfor den bedste lakbeskyttelse på markedet.
Garanti
garantien bliver opretholdt ved at bilen bliver behandlet 1. gang indenfor 12 måneder fra første registrering med Evershine Ultima coating.
ved 1 lag gives der 3 års garanti, og 6 års garanti ved 2 lag, som er påført en time efter den første behandling. dette indebærer at lakken er beskyttet og glansen bevares i garantiperioden og at glansen ikke falmer til under normal standard for en ny bil (0-12 mdr.) såfremt grogrammet bliver fulgt.
for at opretholde garanti skal der udføres en kontrolvask og efterbehandling senest 12 måneder efter seneste behandling. køretøjet leveres til en godkendt forhandler for genbehandling i overensstemmelse med specifikationer og angivet tidspunkt.
garantien omfatter ikke tab af glaseffekten som er følge af grov mekanisk slidtage, herunder også børstevaskemaskiner eller unormal slidtage, ætsning samt opløsning af lakken. reklamationsretten gælder heller ikke ved rustangreb stenslag eller anden påvirkning der ikke skyldes lakbehandlingen.

 

HAR DU BRUG FOR SPARRING?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.