Køb en brugt Tesla 3 - En brugt elbil med value for money

Hvorfor kan det betale sig at købe en brugt elbil?

Elbiler er i rivende udvikling og er kommet på markedet for at blive. Elbiler drives 100% af el, som betyder at man skal lade sin bil op når der er behov for det, lidt ligesom når vi lader vores iPhone/Smartphone op. Herunder kan du få installeret en el-lader på din grund, ellers, er der rig mulighed for at oplade sin elbil rundt omkring i Danmark, som kontinuerligt bygger flere ladestationer.

 

Afgiften på elbiler er favorable i forhold til driftsomkostninger i og med, at en batteriopladning til en el bil er billigere end at tanke benzin eller diesel i et motorkøretøj. Ligeledes er vægtafgiften markant lavere end motordrevet køretøjer.

 

Elbiler kommer i forskellige størrelser og priser, ligesom andre motorkøretøj som drives af hybrid, benzin eller diesel. Du finder brugte elbiler i forskellige prisklasser, du kan for eksempel købe en elbil til 40.000 kroner, ligesåvel kan du købe en til over 2 millioner kroner.

Er en brugt Tesla Model 3 den rette bil for mig?

Hos Motorleasing sælger og leaser vi brugte Tesla biler, hvoraf at Tesla Model 3 er bedst kørende, hvilket også er den bil som har vundet prisen – Årets Elbil 2019. Det er en yderst populære bil som er godt kørende på de danske veje, og det er der god grund til, fordi en brugt Tesla Model 3 belaster miljøet mindst muligt og besidder den nyeste hardware som opdateres løbende, hvilket er en fordel i og med, at din Tesla kontinuerlig vil være opdateret som en ny funktionel bil, med et minimalistisk interiør og eksteriør design.

Det er ikke nødvendigt at købe en ny Tesla Model 3, da vi besidder et stort sortiment af brugte Tesla Model 3, som kører og føles som nye. Vil du vide mere om vores Tesla Model 3? Så har vi skrevet en artikel som går mere i dybden med Tesla Model 3 hér.

Tesla 3 blev kåret til årets elbil

Overvejer du at investere i en brugt Tesla Model 3? Så kan du uden tvivl købe en slidstærk og godt kørende en brugt Tesla Model 3 hos Motorleasing! En brugt Tesla Model 3 besidder en vis finesse, som kører i sin egen klasse. Derfor kan vi garantere dig en oplevelse du sent vil glemme, samt en investering du ikke vil fortryde, når du køber en brugt Tesla Model 3 hos Motorleasing. Tror du ikke på os? Så kontakt os idag til en uforpligtende samtale, så kan du prøvekøre en af vores brugte Tesla i nærmeste fremtid, samt autentificere vores følelse og opfattelse af en Tesla Model 3.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TESLA 3?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen