Om Motorleasing

Velkommen til Motorleasing

Hos Motorleasing finder vi din drømmebil i Tyskland, vi henter den hjem til dig! – det eneste du skal er at vælge hvilken bil du ønsker. Vi importere selv og dagligt biler fra Tyskland i tæt samarbejde med vores udvalgte forhandlere. Vi har store kvalitetskrav både til service af vores mange kunder, men samtidig også vigtigst af alt, du modtager en bil i top kvalitet helt efter dine ønsker.

Er du klar til at lease din drømmebil? Så skal du kontakte en af vores kompetente rådgivere i dag, for at høre om mulighederne for at lease gennem os. Vi tilbyder både privat-, erhvervs– og flexleasing.

Vi har mange kunder som leaser for første gang, og vi sætter dig gerne grundigt ind i din kontrakt.

Vi har både stor viden og stort netværk indenfor biler. Hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til din kommende bil

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål efter kontraktindgåelse, så sætter vi meget gerne tid af til et møde, så du kan få besvaret dine spørgsmål.

Hvis bilen er på lager kan den ofte leveres samme dag som kontraktindgåelse eller højst 1 hverdag efter. Skulle din næste bil være hos en samarbejdspartner i Tyskland, tager det typisk 1-3 dage

HAR DU BRUG FOR SPARRING?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen