Tesla 3 er utvivlsomt det rigtige valg
Køb en brugt Tesla Model 3

Hvorfor er Tesla Model 3 den rette bil for dig?

Det er ikke let at vælge hvilken elbil eller sågar, hvilken Tesla model, man skal vælge som den kommende bil. Særligt hvis man ønsker en bil, der skal belaste miljøet mindst muligt. Skal man vælge en ældre model S eller den meget omtalte model 3?

Man kan ikke komme udenom, at en Tesla 3 koster cirka det halve af en Tesla Model S – det er en forskel, der er til at føle på. Uagtet om der er tale om en ny eller en brugt Tesla 3.

Tesla 3 har den nyeste hardware og er dermed “fremtidssikret”. Den er nemlig fuldstændig selvkørende. Derudover er den meget hurtigere opladt end Tesla Model S (supercharging). Opladningstiderne på Tesla Model 3 imponerende – den er faktisk den Tesla model, som lader hurtigst op af alle Tesla modeller. Ligesom skærmen er blevet markant hurtigere til at reagere på touch osv. Den er bare hurtigere på samtlige parameter.

Lang rækkevidde med Tesla 3

Tesla 3’eren har en bedre rækkevidde i en long range model. Den estimeres til at køre i omegnen af 50-100 km længere per opladning.

Man kan heller ikke komme udenom, at den er markant mindre i størrelse og derfor noget mere medgørlig, når man skal køre en tur i byen – særligt når det kommer til parkeringer. Det er derfor noget nær den perfekte bybil.

Tesla 3 oser generelt af minimalisme – den er nemlig mere eller mindre skrællet for knapper. Instrumentbrættet er for eksempel helt væk i denne model. Instrument for speedometer, ventilationsstyring er ikke at finde i en Tesla 3. Alt skal styres via den store skærm, som er centralt placeret – her styres alt fra åbning af handskerum, navigation, ventilation til sågar styring af spejle. Det er noget man lige skal vende sig til. Når først det er blevet dagligdag i den nye Tesla 3, udvikler det sig til blive en fantastisk oplevelse, hver gang du sætter dig ind i den.

Tesla 3 blev kåret til årets el bil

Men alt i alt er der en grund til at Tesla Model 3 tidligere er blevet kåret til årets elbil (sidst i 2019), at den muligvis blevet er den mest populære elbil i Danmark. Tesla 3 er ekstrem hurtig – performance modellen fra 0-100 på 3,4 sekunder, hvor Long Range modellen, når det på 4,6 sekunder. Det er derfor vild oplevelse at sætte sig ind i en Model 3 – om det så er en spritny eller en brugt Tesla 3.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TESLA 3?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen