Overvejer du en brugt Tesla?
Importér en Tesla til skarp pris

Er en brugt Tesla eller anden elbil noget for dig?

Hvis du går med overvejelser om at erhverve en ny bil – eller sågar en elbil – kan du med god grund  vælge en brugt Tesla. Hos Motorleasing har vi specialiseret os i at importere brugte Teslaer fra Tyskland. Fx giver en brugt Tesla 3 giver dig en miljøvenlig bil, samtidig med at du får en bil med stor kørekomfort. Man kan ikke komme udenom, at en brugt Tesla 3 eller en ny koster cirka det halve af en Tesla Model S – det er en forskel, der er til at føle på. Og igen, det er uagtet, om der er tale om en ny eller en brugt Tesla. Derfor giver det bestemt mening at overveje en Tesla 3 – det kan nemlig være det oplagte valg, hvis du ønsker en brugt Tesla uden at det springer budgettet.

Tesla 3 er fremtidssikret, da den har den nyeste hardware. Den er nemlig fuldstændig selvkørende. Den er også meget hurtigere opladt end Tesla Model S. Opladningstiderne på Tesla Model 3 er ret imponerende – den er faktisk den hurtigst opladende af alle Tesla-modeller. Endvidere er skærmen blevet markant hurtigere til at reagere på touch osv., som giver en forbedret brugeroplevelse. Den er simpelthen hurtigere på samtlige parameter.
 

Brugt Tesla med længere rækkevidde

Tesla 3’eren har en længere rækkevidde end end long range model. Den estimeres til at køre i omegnen af 50-100 km længere pr. opladning. Modellen er også markant mindre i størrelse og derfor mere medgørlig, når man fx skal køre en tur i byen – særligt når det kommer til parkeringer og anden form for navigering generelt i et tæt bebygget område. Vi mener bestemt, at det den perfekte bybil.
 

Tesla 3 blev kåret til årets elbil

Generelt set er der god grund til at en ny eller brugt Tesla Model 3  er blevet kåret til årets elbil (sidst i 2019), og at den nok er den mest populære elbil i Danmark. Med en styrke, der gør den i stand til at ramme 0-100 på 3,4 sekunder, er den rigtig sjov at køre i.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TESLA 3?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen