Hvorfor er en Tesla 3 et godt køb?
Køb en lettere brugt Tesla Model 3

Hvorfor er Tesla 3 den rette løsning for dig?

Har du aspirationer om at købe en elbil – sågar en Tesla model 3. Det er en bil som belaster miljøet mindst muligt i forhold til andre bilmodeller fra Tesla. Med en Tesla model 3 får du en kørekomfort og miljøvenlig bil, som har et minimalistisk design og kører 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder – herunder er der tale om Tesla model 3, Performance. På den anden side tager det Tesla model 3 Long Range 4,6 sekunder at ramme 0-100 km/t.

Brugt eller ny Tesla

Vi kan ikke komme udenom, at en Tesla 3 koster cirka det halve af en Tesla Model S – Uagtet om der er tale om en ny eller en brugt Tesla 3. Men hvilken Tesla model er den rette for dig?

Alle Tesla modeller har up-to-date hardware og teknologi indbygget i dem. En Tesla model 3 har mulighed for at blive ladet op via en supercharger, hvilket gør at opladningstiden på en Tesla model 3 er meget imponerende – det er faktisk den Tesla model, som lader hurtigst op af alle Tesla modeller. Ligesom skærmen ligeledes er blevet markant hurtigere til at reagere på touch osv.
Tesla model 3 er blot hurtigere på samtlige parameter.

Tesla 3 – Performance eller Long Range?

Tesla 3 Long Range har en længere rækkevidde i forhold til en Tesla 3 Performance. Den estimeres til at køre i omegnen af 50-100 km længere per opladning.

Tesla 3 er forholdvis mindre i størrelse frem for en Tesla S. Tesla 3 er derfor mere medgørlig, når man skal køre en tur i byen – særligt når det kommer til parkeringer. Det er derfor noget nær den perfekte bybil.

Tesla 3 oser generelt af minimalisme – den er nemlig mere eller mindre skrællet for knapper. Instrumentbrættet er for eksempel helt væk i denne model. Alt skal styres via den store skærm, som er centralt placeret i bilen – her styrer du alt fra åbning af handskerum, navigation, ventilation til sågar styring af spejle. Det er noget man lige skal vende sig til. Når først det er blevet dagligdag i den nye Tesla 3, udvikler det sig til blive en fantastisk oplevelse, hver gang du sætter dig ind i den.

Tesla 3 blev kåret til årets el bil

Men alt i alt er der en grund til at Tesla Model 3 tidligere er blevet kåret til årets elbil (sidst i 2019), at den muligvis blevet er den mest populære elbil i Danmark. Tesla 3 er ekstrem hurtig – Performance modellen fra 0-100 på 3,4 sekunder, hvor Long Range modellen, når det på 4,6 sekunder. Det er derfor vild oplevelse at sætte sig ind i en Model 3 – om det så er en spritny eller en brugt Tesla 3.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TESLA 3?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen