Tesla Model 3 - Den ultimative el bil
Importér en Tesla Model 3 med Motorleasing

Derfor er en Tesla Model 3 det oplagte valg

Hvis du går og overvejer at købe en ny bil, er en Tesla Model 3 et rigtig godt bud, da du kan opnå mange fordele – både økonomisk men også i forhold til køreglæde og design.

Hos Motorleasing har vi specialiseret os i at importere brugte Tesla Model 3’er fra Tyskland, da der er solide fordele at hente, når bilen allerede har kørt en del kilometer på de tyske veje. Det giver dig en markant økonomisk besparelse på en Tesla 3, da du kan spare mange penge på afgiften.

Hvis du på nuværende tidspunkt kører i en benzinbil, kan du naturligvis også spare penge på ved at skifte til en el bil, da benzinpriserne aldrig har været dyrere. Vi bistår dig gerne med rådgivning i forhold til valg af ladestander, udbyder mv., så du kommer godt i gang med din nye bil.

Specifikationer på Tesla Model 3

En Tesla 3 har mange egenskaber, som gør den til en fantastisk bil at køre i. Her får du en oversigt, som nemt synliggør nogle af de mest markante fordele og specifikationer, som du kan nyde godt af:

– Batteri: Long range
– Rækkevidde: Op til 602 km
– Acceleration: 0-100 km/t på 3,3 sekunder
– Topfart: Op til 261 km/t
– Siddepladser: 5 sæder
– Motor: Dual Motor firehjulstræk
– Fælge: 18″ eller 19″

Kilde: Tesla.com (2022)

Ovenstående specifikationer viser, at man får en solid bil, hvis man køber en brugt Tesla Model 3Man kan ikke komme udenom, at en Tesla 3 koster cirka det halve af en Tesla Model S – det er en forskel, der er til at føle på. Uagtet om der er tale om en ny eller en brugt Tesla 3.

Tesla Model 3 har den nyeste hardware og er dermed “fremtidssikret”. Den er nemlig fuldstændig selvkørende. Derudover er den meget hurtigere opladt end Tesla Model S (supercharging). Opladningstiderne på Tesla Model 3 imponerende – den er faktisk den Tesla model, som lader hurtigst op af alle Tesla modeller. Ligesom skærmen er blevet markant hurtigere til at reagere på touch osv. Den er bare hurtigere på samtlige parameter.

Kåret til årets el bil og et minimalistisk design

Der er mange grunde til, at Tesla Model 3 tidligere er blevet kåret til årets elbil. Udover den køreglæde og komfort man får, har Tesla 3 (ligesom andre Tesla’er) et minimalistisk og stilrent design. Både udvendigt og indvendigt. Hvis du aldrig har kørt i en Tesla, kan vi i dén grad anbefale dig, at komme forbi Motorleasing i Smørum og prøvekøre én.

Med Tesla Model 3 får du en rummelig men dog “lille” bil, som du nemt kan køre bykørsel i. Særligt når det kommer til parkering.

Når du sidder bag rettet, kan du styre alle bilens komponenter og funktioner via den store skærm, som er centralt placeret på instrumentbrættet – her styres alt fra åbning af handskerum, navigation, ventilation til sågar styring af spejle. Det er noget man lige skal vende sig til, men når du først er blevet vant til en Tesla, skifter du aldrig til en anden bil.

Klik herunder, og se, hvilke Tesla Model 3 vi har på lager netop nu.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL TESLA 3?

Bliv ringet op af en af vores rådgivere

Hos Motorleasing sidder vores rådgivere altid klar på både telefon og mail,
til at hjælpe dig på rette vej med din nye leasingbil. Udfyld formularen og få et opkald.

Åbningstider

Påske

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*
10:00 – 17:00*

*Vi holder fysisk lukket i butikken,
men vi er tilgængelig på telefonen